OBVESTILA IZ KNJIŽNICE

URNIK

Redna izposoja se bo v knjižnici začela v sredo, 9. 9. 2015, ko boste dijaki lahko tudi začeli uporabljati knjižnične prostore za učenje, branje… Zaradi ur pouka knjižničarke in obveznosti pri poklicni maturi knjižnica ni stalno odprta, tako da upoštevajte urnik, ki visi na vratih.

Vabljeni!

UČBENIŠKI SKLAD

Dijaki, ki ste naročili učbenike preko učbeniškega sklada, boste lahko le-te prevzeli od 2. 9. 2015 dalje po posebnem razporedu ali med glavnim odmorom. V času od 9. 9. 2015 dalje pa jih lahko prevzamete v času izposoje. Dobili boste tudi navodila, kako ravnati z učbeniki iz sklada. Kljub opozorilom učbenikov ne zavijete v prozorno folijo, zato vas prosimo, da to naredite. Dijaki, ki niste vrnili učbenikov in gradiva izposojenega v prejšnjem šolskem letu, boste morali najprej urediti stare obveznosti. Ob prevzemu učbenikov imejte s seboj potrdilo o opravljenem plačilu.

DELOVNI ZVEZKI

Delovne zvezke in gradivo, ki ste ga naročili preko knjigarn Libris, DZS ali Mladinska knjiga – Dom knjige, greste iskat sami v izbrano knjigarno. Še prej pa morate seveda poravnati stroške.

VRAČILO UČBENIKOV

Prosim dijake, ki ste imeli popravne ali druge izpite in ste še potrebovali učbenike iz sklada učbenikov ali iz knjižnice, da jih čim prej vrnete.

SEJEM RABLJENIH UČBENIKOV

Tisti, ki ste zamudili naročanje učbenikov, imate možnost obiska sejma rabljenih učbenikov, ki bo potekal v knjižnici 3. in 4. 9. 2015 med glavnim odmorom. Sejem poteka tako, da na oglasno desko v knjižnici obesite list z naslovi učbenikov, ki jih potrebujete ali prodajate, ob tem pa napišete še podatke, kje se vas lahko dobi, da se za nakup ali prodajo lahko sami med seboj dogovorite.

Knjižničarka

Lučka Jevnikar, uni. dipl. slov.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost