RAZPIS ZA VPIS – POMEMBNE POVEZAVE

1. VPIS V PRVI LETNIK (DODIPLOMSKI  – VISOKOSTROKOVNI PROGRAMI, UNIVERZITETNI PROGRAMI, ENOVITI MAGISTRSKI PROGRAMI)POZOR – VSE POTEKA ELEKTRONSKO):

V skladu z Rokovnikom prijavno-sprejemnega postopka v študijskem letu 2023/2024 (https://portal.evs.gov.si/documents/10157/bcd553aa-18ea-460d-ba61-01c559fb6cf1)  se 17. 2. 2023, začne PRVI PRIJAVNI ROK (prijava za vpis v prvi letnik v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za slovenske državljane in državljane držav Evropske unije na javnih visokošolskih zavodih in koncesioniranih študijskih programih). Zadnji rok za prijavo v prvem roku  je 20. marec 2023.

2. RAZPIS (dodiplomski in enoviti magistrski študijski programi): https://portal.evs.gov.si/razpisi-za-vpis-javni-koncesionirani

3. NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE PRIJAVE: https://portal.evs.gov.si/navodila-za-i.-stopnjo

4. VSTOP V PRIJAVO: https://portal.evs.gov.si/vstop-v-prijavo

Ko kandidat na spletnem portalu eVŠ elektronsko odda prijavo za vpis, mu bo na elektronski naslov, naveden v prijavi, poslan PDF dokument izpolnjene prijave za vpis. Vpisani elektronski naslov redno pregledujte, saj vam bodo tja pošiljali pomembne informacije.

5. VPIS V PRVI LETNIK VIŠJIH STROKOVNIH ŠOL (POZOR – PRIJAVA SE IZPOLNI ELEKTRONSKO, NATISNE, PODPIŠE TER SE SKENIRANO POŠLJE ALI PA PRIPOROČENO ODDA NA POŠTI)

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na razpis v 1. roku lahko prijavite od 20. februarja do 17. marca 2023 (glej obvestila – rokovnik –  https://vss-ce.com/vps/)

5. 1 RAZPIS (višje šolski strokovni študijski programi): https://vss-ce.com/vps/

5. 2. NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE PRIJAVE : https://vss-ce.com/VPSPrijavnica/

5. 3. VSTOP V PRIJAVO: https://vss-ce.com/VPSPrijavnica/

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost