Strokovna ekskurzija v Milano

Spoštovani dijaki in starši!

PROSIMO, DA NE POZABITE S SEBOJ OBVEZNO VZETI VELJAVNEGA OSEBNEGA DOKUMENTA IN ZDRAVSTVENE IZKAZNICE.

Naslov drugega hotela, kjer bodo nastanjeni dijaki 3.agtt, 3.bgtt in 1.gat je http://www.albergoristorantemonterosa.com/.

Kot ste bili že obveščeni na roditeljskih sestankih v ponedeljek, 21. 09. 2015, organiziramo za dijake 1. gat, 3. agtt, 3. bgtt 4. agtt in 4. bgtt dne 8. 10. do 9.  10. 2015 dvodnevno strokovno ekskurzijo z ogledom EXPA v Milanu in mesta samega (v prilogi je program ekskurzije). Strokovna ekskurzija sodi v okvir interesnih dejavnosti, ki jih organizira šola.

V petek ste prejeli položnice. Cena strokovne ekskurzije znaša 110 evrov in vključuje program v prilogi, vstopnino in stroške vodenja.  Svetujemo, da si s seboj vzamejo kakšen sendvič, imeli pa bodo tudi možnost velikega izbora hrane na samem razstavišču (www.expo2015.org/).

Prosili bi, da znesek poravnate najkasneje do 30. 9. 2015. V kolikor celotnega plačila ne morete izvesti do omenjenega dne, vas prosimo za plačilo prvega obroka v višini 60 evrov (kot je navedeno tudi na položnici).

Dijaki bodo na ekskurziji osnovno nezgodno zavarovani, vseeno pa vas prosimo, da si brezplačno uredijo evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja, ki jo naročite preko spleta in jo dobite v treh do štirih dneh.

Če v petek, 9. 10. 2015, ne morete priti po vaše otroke v Izolo ali Koper (ustavili bomo predvidoma tudi na Fernetičih), nas prosim obvestite, da lahko poskusimo urediti prevoz.Milano Expo

 

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost