Na podlagi 12. člena Pravilnika o poklicni maturi (Ur.l. št, 44/2008) Šolska maturitetna
komisija določa teme za četrti predmet poklicne mature 2023.
Program: Gastronomija in turizem (SI) – gastronomija
Program: Gastronomija (SI)
Z.š. | Tema – naslov | Mentor | Somentor |
1. | Zgodbe Istre; Šparglji, tartufi in jagode | Milica Živkovič | Branko Miklobušec |
2. | Zgodbe ribištva; Ribe in sol | Irena Ličen | Branko Miklobušec |
3. | Zgodbe ribištva; Poslovno kosilo | Branko Miklobušec |
Milica Živkovič/ Irena Ličen |
4. | Zgodbe ribištva; Svečano kosilo ali večerja | Branko Miklobušec | Milica Živkovič/ Irena Ličen |
Program: Gastronomija in turizem – turizem
Z.š. | Tema – naslov | Mentor | Somentor |
1. | Zgodbe Istre – Vinske poti po Istri | Katja Eržen | / |
2. | Zgodbe ribištva – Po poteh pomorske dediščine | Katja Eržen | / |
3. | Zgodbe ribištva – Po sledeh ribištva | Manuela Kuzmin D. | / |
4. | Zgodbe Istre – Med oljčniki in rujem | Manuela Kuzmin D. | / |
5. | Zgodbe ribištva – Po sledovih slanih rib | Suzana Skrt | / |
Tajnik ŠMK Ravnateljica
Lučka Jevnikar, univ.dipl.slov. Adelija Perne, univ.dipl.ing.
(Skupno 355 obiskov, današnjih obiskov 1)